Loading...

Werkplaats

Wij beschikken over drie bedrijfshallen met een oppervlakte van een kleine 10.000 m³. Daarbij hebben wij vele geschikte machines waarbij we uw technisch probleem kunnen verhelpen. Ook beschikken wij over de benodigde kennis waardoor geen probleem voor ons onoplosbaar is. Kortom, wij zijn hét adres waar u langs moet komen voor al uw technische problemen aan uw machine. 

Wij beschikken ook over materialen zoals een ergonomische werkbank. Dat is een werkbank die men op hoogte kan verstellen. Bij ons gaat dan ook de veiligheid en de gezondheid van de werknemers boven de klus die gedaan moet worden. Als iets om gezond- of veiligheidsredenen niet haalbaar is, laten wij de klus dan ook niet uitvoeren.

Ook laten wij machines aanschaffen waardoor bepaalde klussen makkelijk kunnen worden uitgevoerd waardoor de werknemers niet te veel worden belast. Dit ook om de gezondheid en veiligheid van de werknemers.

Onderhoud Mechanisatie

Voor al uw mechanisatie problemen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zorgen dat uw machine zo spoedig mogelijk wordt klaargemaakt, zonder te veel kosten. Is er iets kapot aan uw machine, of heeft het onderhoud nodig? Dan overleggen wij met u of u het wilt repareren of vervangen. Komt u er niet uit? kunnen wij u met die keus helpen, om tot een verstandige beslissing uit te komen.

Wij gebruiken de nieuwste technieken, en die nieuwste ontwikkelingen om alle klussen uit te voeren. Met 7 geschoolde werknemers, een bedrijfsterrein van een kleine 10.000 m³ waarop drie bedrijfshallen, kunnen wij u altijd van de juiste machines voorzien.

Speciaalbouw is het configureren van machines of producten naar wens van de klant. Dit alles is natuurlijk bij ons gewoon mogelijk. Wij hebben al meerdere klanten gehad die dit graag wilden. Dat hebben wij helemaal naar wens gemaakt, en de klanten zijn tevreden weer weggegaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, of kom gerust langs.

Onderhoud Tuin & Park

Ook voor uw Tuin en Park machines voeren wij onderhoud uit. Heeft uw gazonmaaier, bosmaaier, kettingzaag of andere machines onderhoud nodig? Kom dan gerust langs, en wij zorgen dat uw machine zo spoedig mogelijk het onderhoud heeft gehad. Is er iets kapot? Ook dan kunnen wij het voor u repareren. Ook is het een mogelijkheid om een leenmachine te ontvangen, wanneer uw machine kapot is terwijl u het nodig heeft.

Komt het u beter uit om online te bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan een kijkje op de Webshop pagina waar u uw product kan bestellen. Vervolgens wordt het bij ons afgeleverd. U kunt dan uw product ophalen, maar wij kunnen uw product natuurlijk 0ok thuis afleveren bij u.